De SOVASPECIALIST

 ZOMERTRAINING 'Klaar voor de start' voor a.s. brugklasleerlingen

Nieuws

Actuele informatie over de trainingen

Nieuwsupdates, beschikbare plaatsen en info over het wel of niet door gaan van de training. 


06-07-2022

Dit is voorlopig ons laatste bericht voor de zomervakantie. We zijn blij weer zoveel aanmeldingen te hebben ontvangen. Dat motiveert elk jaar weer!

Afgelopen week hebben alle ouders en deelnemers een brief ontvangen met praktische informatie over de zomertraining. Ook zijn met alle VO-scholen weer afspraken gemaakt over de faciliteiten. 

Heeft u geen brief ontvangen, ook niet in de spam van uw mailbox? Laat het ons weten via de mail 

Wilt u uw kind nog aanmelden? Er zij nog een paar plekjes vrij. Zie het overzicht op deze pagina. Reden dat we meerdere plekjes in Apeldoorn en Veenendaal vrij hebben, is dat we daar in 2 groepen trainen.

Aanmelden kan tot kort voordat de trainingen beginnen. Houdt u er dan wel rekening mee dat wij i.v.m. vakantie niet direct zullen reageren. Ook moeten we dan in korte tijd de intake en administratie in orde maken. In dat geval rekenen we op uw medewerking.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.


24 juni 2022

Ons beeld is dat we dit jaar ongeveer net zoveel aanmeldingen hebben als vorig jaar. Wel zien we een verschuiving per locatie. Er zijn locaties waar we flink groeien en locaties waar dit jaar minder animo is. De training op Urk gaat dit jaar niet door i.v.m. te weinig aanmeldingen. Om Veenendaal en Apeldoorn zijn we juist uitgebreid naar meerdere groepen. Daar zijn nog plaatsen vrij. 

Er zijn in totaal nog 13 plaatsen vrij. Ze hoeven niet persé vervuld te worden. Alle trainingen gaan door. 


16 juni 2022

We raken steeds voller! U kunt nog aanmelden voor: 

Kesteren, Veenendaal, Zaltbommel, Uddel, Kampen, Apeldoorn en Urk.


4 juni 2022

Update van de ontwikkelingen:

- 135 aanmeldingen ontvangen; ook dit jaar is er weer veel animo! We zijn zeer gemotiveerd.

- Nog 23 plaatsen vrij; we hebben meer trainers en daardoor meer plaats dan vorig jaar.

- Apeldoorn: van 1 naar 2 groepen, nu 4 plaatsen extra.

- Training JFSG Rijssen gaat niet door, aanmelden kan voor de locatie JFSG Apeldoorn.

- Veenendaal van 1 naar 2 groep, nu 4 plaatsen extra.

- Gorinchem van 2 naar 1 groep.

- Rotterdam, Gorinchem en Gouda zijn volgeboekt.

- Amersfoort en Uddel: nog een enkel plekje. Wees er snel bij!

- Kampen gaat door;  binnenkort starten de trainers met de intakes.

- We gaan geen groepen meer toevoegen of ergens schuiven. VOL = VOL

- Aanmelden voor een locatie die volgeboekt is? U kunt het proberen. Wij zetten uw kind dan in elk geval op een reservelijst. OF: meld uw kind aan op een andere locatie. Onze trainingen zijn geen kennismakingsbijeenkomsten, maar bedoeld om de weerbaarheid van uw kind te vergroten in een nieuwe schoolomgeving. Eigen locatie is natuurlijk het mooist. Helemaal geen training is jammer.


28 mei 2022

Ook de zomertraining in Kampen gaat hoogstwaarschijnlijk door!

Op sommige locaties zijn nog maar enkele plekjes vrij, terwijl de meeste locaties volgeboekt zijn.

Dit zijn de ontwikkelingen waar we volgende week over beslissen:

- Veenendaal gaat van 1 naar 2 groepen.

- Gorinchem gaat van 2 naar 1 groep. Dat lijkt vooralsnog genoeg.

- Rijssen gaat niet door. U kunt aanmelden voor Apeldoorn, waar we in 2 groepen trainen.


18 mei 2022

We hebben in Apeldoorn nu zoveel aanmeldingen dat we besloten hebben daar ook in 2 groepen te trainen. Er zijn daardoor weer 4 beschikbare plaatsen voor de training in Apeldoorn!

De kans dat de training in Rijssen door gaat, is klein. We beslissen op korte termijn.


17 mei 2022

Aanmelden voor Apeldoorn, Gouda, Uddel of Amersfoort, Veenendaal of Rotterdam? Dat kan. Op de andere locaties is sowieso nog plaats.

Uw kind komt echter wel op een reservelijst. Wij kunnen nog geen plekje garanderen. We gaan zondermeer wel op zoek naar oplossingen!


16 april 2022

We hebben twee mooie nieuwsberichten:

* Alle vacatures voor trainer zijn vervuld.

* We zien dat de training voor 14 van de 17 groepen door kan gaan!

Nog onzeker zijn: Gorinchem B, Rijssen, Urk en Kampen.  Onze hoop en verwachting is dat uiteindelijk alle trainingen door zullen gaan.

Aanmelden is voor alle locaties nog mogelijk. Voor Apeldoorn is inmiddels een reservelijst. We hopen een oplossing te kunnen vinden. U kunt evt. uitwijken naar Uddel of Rijssen. 5 april 2022

De eerste locatie waar het aantal beschikbare plaatsen op 0 staat is sinds vandaag Apeldoorn. U kunt uw kind voor deze locatie aanmelden, maar wij kunnen dan geen plek garanderen. Uw kind komt op de reservelijst. Soms verandert er iets, waardoor er toch nog plekjes vrij komen. Daarover informeren wij u dan. 


4 april 2022

We zijn de 100 aanmeldingen gepasseerd.

Ondanks de grote hoeveelheid aanmeldingen zijn er op elke locatie nog 1 of meerdere plaatsen beschikbaar. Het moment dat we voor een aantal locaties de mogelijkheid voor aanmelden op slot gaan zetten, komt dichterbij. Meld uw kind op tijd aan want vol = vol. 


28 maart 2022

In het overzicht hiernaast treft u bij sommige groepen een plusje, bijv. +2 in oranje. Dit betekent dat het minimumaantal deelnemers van 8 bereikt is, maar dat we door kunnen groeien naar 10 deelnemers. Dit betreft trainingsgroepen met ervaren trainers. Als er geen 0 staat, kunt u dus nog aanmelden. 

Als we 8 deelnemers hebben kan de training door gaan. Als we er 10 hebben zit de groep echt vol. In sommige gevallen laten we trainingen door gaan bij 6 deelnemers. 

Op dit moment zijn er voor alle locaties dus nog plaatsen vrij. 


23 maart 2022

In Kesteren hebben we nu 24 aanmeldingen, goed voor 8 deelnemers er groep. Voor de groepen A en C kunnen we nog doorgroeien naar 10 deelnemers per groep. Er is dus nog plaats voor slechts 4 kinderen. We gaan niet ook een vierde groep doen. 


21 maart 2022

We hebben nu rond de 90 aanmeldingen ontvangen. 11 van de 17 trainingen kunnen door gaan.

Ook de vacatures voor trainers zijn bijna allemaal vervuld. 

We sturen extra folders naar de basisscholen rondom de JFSG in Uddel en Rijssen. Op Urk en in Kampen hebben we dat al gedaan.


5 maart 2022

De voorjaarsvakanties in de regio Noord en Midden zijn voorbij. 

Er zijn inmiddels 69 aanmeldingen binnengekomen. We streven naar 150 beschikbare plaatsen in totaal. Bijna de helft van de plekken zijn dus al gereserveerd.

In Veenendaal, Rotterdam en Apeldoorn zitten de groepen bijna vol en het ziet er niet naar uit dat we hier in 2 groepen zullen trainen. Twijfelt u nog? Wacht niet te lang. Vol = vol. 

Na het bericht op 18 februari zijn er nog geen trainingen bij gekomen waarvan we nu al nagenoeg zeker weten dat ze door gaan. Komende 2 maanden verwachten we de grootste stroom aanmeldingen. Houd onze website in de gaten. Er zijn regelmatig updates.

We zijn nog op zoek naar een trainer voor Gorinchem, Gouda, Rijssen en Urk. Neem gerust contact op als jou dit leuk lijkt om te doen!

Voor Kesteren ziet het er naar uit dat we in 3 groepen kunnen trainen. Er zijn contacten met potentiële trainers. 


18 februari 2022

We zijn weer een aantal weken verder en hebben nu ruim 50 aanmeldingen ontvangen.

De volgende trainingen zullen D.V. (nagenoeg zeker) door gaan: Kesteren groep A, Rotterdam, Gorinchem groep A, Zaltbommel groep A, Gouda groep A, Amersfoort groep A en Apeldoorn. 

We zijn erg blij dat we ook weer nieuwe trainers hebben gevonden voor meerdere locaties. Hier kun je met ze kennismaken. 


5 februari 2022

We zijn 2 weken verder en hebben 34 aanmeldingen binnen. Het gaat sneller dan vorig jaar. Het goede nieuws is dat we afgelopen week in contact zijn gekomen met 6 nieuwe trainers. Komende weken stellen zij zich voor op deze site. Hoe meer trainers, hoe meer kinderen kunnen deelnemen. Op meerdere locaties wordt de training alvast uitgezet in 2 groepen. 

De volgende trainingen zullen nagenoeg zeker door gaan: Kesteren groep A, Amersfoort groep A en Apeldoorn. Nooit eerder konden we dit binnen 2 weken al meedelen.


28 januari 2022

Eén week nadat we de scholen geïnformeerd hebben, zijn er al 16 aanmeldingen binnen gekomen. Opnieuw zien we dat de locatie Kesteren snel vol loopt. Daarom gaan we de mogelijkheid om daar in 2 groepen te trainen serieus oppakken!


22 januari 2022

Heel veel basisscholen in het land hebben bericht gekregen dat het aanmelden voor 2022 weer kan beginnen. We zijn blij met de goede samenwerking ten goede van al die kinderen voor wie de training goed is!


10 januari 2022

De eerste lijntjes met ouders en scholen zijn uitgezet en de eerste aanmelding is al binnen. Dit betreffen berichten naar ouders en scholen die al in het najaar om het aanbod vroegen. 


8 januari 2022

De website is actueel voor 2022. Het aanmelden kan beginnen!

Voor de meeste locaties hebben we trainers gevonden. 

Er zijn nog enkele vacatures. Heb je belangstelling? Neem contact met ons op.


30 november 2021

Op dit moment vindt u op onze website nog de informatie van 2021.

Ons voornemen is om de zomertraining ook D.V. in 2022 weer aan te bieden op dezelfde locaties als vorig jaar. Op de achtergrond zijn we bezig met het koppelen van datums, locaties en trainers. 

Onze planning: vanaf half januari is de website weer actueel en kan het aanmelden beginnen. 

De trainingen vinden plaats in de laatste week van de zomervakantie.

Regio Midden: 15-19 augustus 2022

Regio Noord: 22-26 augustus 2022

U kunt er dus alvast rekening mee houden bij het plannen van uw vakantie.


Beschikbare plaatsen

Update: 14-07-2022


Kesteren: 1  

Veenendaal: 4 

Zaltbommel: 1  

Uddel: 1  

Apeldoorn: 3 

Rotterdam: VOL 

Gorinchem: VOL 

Gouda: VOL 

Amersfoort: VOL 

Kampen: VOL 

Uw vragen

 Aanmelden